SWIFT најефикасно управување со вашиот транспорт

ЗОШТО БИ ГО КОРИСТЕЛЕ SWIFT ?

Едноставна подготовка / испраќање на возилата


Автоматизирање на секојдневните процеси на креирање документи за возилата само со неколку клика, без никаков напор.

_____________________

Лесна организација на истовремени тури


Овозможување лесно испраќање на повеќе истовремени товари со еден камион и автоматско генерирање одделни фактури за секој клиент.

_____________________

Фактурирање и следење на реализација


Генерирање фактура за неколку секунди и испраќање на клиентите. Брзо и лесно следете го статусот на реализација.


_____________________

Евиденција на ресурси и одржување


Постојан увид на сите расположливи ресурси, како возилата, вработените, опремата и нивната состојба.


_____________________

Придобивки

  • Без ефикасен софтвер за управување со Вашиот транспорт, на вработениот му требаат во просек 18 минути за да најде некој документ или да дојде до информации за одредена тура.

  • Користејќи го нашиот софтвер за управување со вашиот транспорт, нема да имате никаков дополнителен трошок за Информатичка Технологија во вашата компанија. За само мал месечен надоместок како што е сметката за вода, струја, телефон... ги имате сите информации за вашиот бизнис брзо и веднаш.

  • Најмалку 5% од податоците на една компанија се губат поради необезбеден пристап или непостоечка резервна копија на податоците! Со SWIFT Вашите податоци се секогаш сигурни и редовно зачувувани

  • Во своето 20-годишно постоење, SWIFT помина низ многу циклуси на развој. Тоа ни овозможи да се стекнеме со искуство преку кое ги отстранивме сите слабости и ранливости и од SWIFT направиме најдобро решение за вашиот транспорт.

НАШИ ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

0
Задоволни Клиенти
0
Среќни Корисници
0
Оперативни Камиони

Client Client Client Client Client Client Client Client Client Client Client Client Client Client Client Client Client Client Client

КАЖАА ЗА НАС...